Hodnocení obchodu

5,0 32 hodnocení
5
32x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Š Avatar autora Šárka | 16.4.2021
Doporučuji, jsem velmi spokojená s komunikací. Krásné věci, výborné ceny.. Děkuji
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 16.4.2021
Šárko, moc děkujeme:) Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejvíc <3
R Avatar autora Radka | 31.3.2021
Doporučuji . Moc hezký kousky do vašich šatníků:)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 31.3.2021
Radko, jste úžasná, moc děkujeme. ❤️ Zpráva nás moc potěšila ❤️
A Avatar autora Aneta | 26.3.2021
Doporučuji. Nakupovala jsem poprvé a byla jsem moc spokojená.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 31.3.2021
Aneto, děkujeme, moc si toho vážíme❤️
Avatar autora Petra Černochová | 26.3.2021
Ráda doporučuji, super kousky :-)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 31.3.2021
Petro, moc Vám děkujeme :)
L Avatar autora Ludmila | 6.3.2021
Všechno proběhlo k mé úplné spokojenosti, zboží i dodání se nedá vytknout ani to nejmenší.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 8.3.2021
Jsme velmi potěšeni a moc si toho vážíme, děkujeme:)
K Avatar autora Kateřina N. | 19.2.2021
Nakoupila jsem poprvé a jsem nadmíru spokojena. Věci jsou krásné, kvalitní a bez vad. Jednání s paní majitelkou je příjemné a rychlé, věci jsem měla doma velmi brzy. Určitě jsem nenakoupila naposledy.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 8.3.2021
Moc nás těší, že jste spokojená a velmi si toho vážíme. Děkujeme a budeme se zase na Vás těšit :)
MK Avatar autora Michaela Kaplanová | 19.2.2021
Opět skvělý nákup, bundička sedí nádherně, vše v pořádku :)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme, moc si toho vážíme❤️
MK Avatar autora Michaela Kaplanová | 15.2.2021
Vše naprosto v pořádku, paní majitelka je úžasná žena s citem pro módu, poradí, pomůže, snaží se najít vždy to pravé :) Věci krásné, kvalita úžasná, jako nové a perfektně sedící :) Určitě jsem nenakoupila naposledy. Více takových obchodníků a bude se nám krásně nakupovat :)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 16.2.2021
Moc děkujeme, máme obrovskou radost<3 Budeme se zase na Vás těšit:)
Avatar autora I.Formánková | 4.2.2021
Zatím jsem koupila poprvé, ale jsem moc spokojená. Vše co jsem si objednala,bylo pěkné, některé věci úplně nové s cedulkami. Určitě se budu pravidelně koukat a ráda opět něco objednám.Výborná komunikace, zboží pečlivě zabalené. Dávám 5 hvězd.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 4.2.2021
Moc děkujeme a budeme se zase na Vás těšit <3
J Avatar autora Julie A | 22.1.2021
Již jsem nakoupila 2x a rozhodně ne naposledy. Krásné, kvalitní oblečení, které pěkně sedí a vypadá jako nové. Velmi mi imponuje i styl oblečení xo se zde nabízí. Rychlá doprava a skvělá komunikace. Tento obchod pravidelně sleduji pro další krásné kousky :)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 22.1.2021
Jste úžasná, moc děkujeme. ❤️ Máme radost ❤️ Budeme se zase na Vás těšit :)
L Avatar autora Lada | 21.1.2021
Jsem nadšená. Pořídila jsem si asi 7 věci a všecky jsou krásný a jako nový! Určitě se zase vrátím! :)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 21.1.2021
Lado, jsme také nadšeni, že jste spokojená:) Moc děkujeme, budeme se zase na Vás těšit <3
RN Avatar autora Renáta Nejdlová | 18.1.2021
Jsem nadšená, kozačky jsou nádherné, skvělé sedí. Není to můj první nákup a určitě ne poslední. Doporučuji:)
NN Avatar autora Naďa, Nabager (Administrátor) 18.1.2021
Renato, moc děkujeme, moc si toho vážíme❤️
I Avatar autora Ivana | 15.1.2021
Děkuji za obchod. Byla jsem velice spokojená. Zboží je krásné , odpovídá popisu a byla i velmi rychlá doba dodání. Moc děkuji. Budu se opět těšit :)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 15.1.2021
Dobrý den Ivano, mockrát děkujeme za Vaši milou recenzi a hlavně za důvěru! Budeme se na Vás zase těšit :)
K Avatar autora Kristýna | 12.1.2021
Objednala jsem si svetřík a proutěnou kabelku...a obě věci jsou nádherné, bez známek použití, ikdyz u nich bylo napsané, že známky použití mají ... Jsem velice spokojená a určitě mám v plánu si pár kousků ještě objednat :-) jsem ráda, že jsem objevila další obchod, který dává oblečení další šanci a dělá lidem radost!!
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 12.1.2021
Moc nás těší, že jste spokojená a velmi si toho vážíme. Děkujeme a budeme se zase na Vás těšit :)
R Avatar autora Renata | 1.1.2021
Již podruhé jsem z Nabage objednala a jsem opravdu nadšená. Takhle si představuji spolupráci obchodník-zákazník. Rychle, spolehlivé jednání a zboží je kvalitní. Vřele doporučuji:)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 2.1.2021
Jste úžasná, moc děkujeme. ❤️ Zpráva nás moc potěšila ❤️
AK Avatar autora Alena Králová | 16.12.2020
Opět velká spokojenost s nákupem,syn je nadšený z kapsáčových kalhot a já z rychlosti dodání,moc ráda se vracím a vřele Nabage doporučuji ;)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 18.1.2021
Alenko, moc děkujeme, moc si toho vážíme❤️
KK Avatar autora Kamila Krausová | 27.11.2020
Nadherne zbozi, luxusni kvalita, bohuzel jsem musela vratit, bylo mi uzke. Jinak urcite doporucuji.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 27.11.2020
Kamčo, to nás moc mrzí, snad vyberete něco, co bude šité na Vás :). Jinak moc děkujem za feedback <3
MP Avatar autora Michaela Procházková | 13.11.2020
Zboží odpovídá fotografii, spokojená :) Děkuji
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 16.11.2020
Moc děkujeme :)
RS Avatar autora Radka Soukupová | 5.11.2020
Velmi rychlé dodání, zboží přesně odpovídá fotografii. Luxusní kabát! Děkuji!
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 6.11.2020
Radko, jsme moc potěšeni a děkujeme. Kabát si užijte, ať Vás v zimě pořádně zahřívá :)
L Avatar autora Lucie | 22.10.2020
Rychlé dodání, skvělý přístup, zboží přesně dle popisu a jako bonus malý dáreček k nákupu. Moc doporučuji!
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 22.10.2020
Děkujeme moc, naši zákázníci jsou naší motivací <3
x