Hodnocení obchodu

5,0 21 hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RN Avatar autora Renáta Nejdlová | 18.1.2021
Jsem nadšená, kozačky jsou nádherné, skvělé sedí. Není to můj první nákup a určitě ne poslední. Doporučuji:)
NN Avatar autora Naďa, Nabager (Administrátor) 18.1.2021
Renato, moc děkujeme, moc si toho vážíme❤️
I Avatar autora Ivana | 15.1.2021
Děkuji za obchod. Byla jsem velice spokojená. Zboží je krásné , odpovídá popisu a byla i velmi rychlá doba dodání. Moc děkuji. Budu se opět těšit :)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 15.1.2021
Dobrý den Ivano, mockrát děkujeme za Vaši milou recenzi a hlavně za důvěru! Budeme se na Vás zase těšit :)
K Avatar autora Kristýna | 12.1.2021
Objednala jsem si svetřík a proutěnou kabelku...a obě věci jsou nádherné, bez známek použití, ikdyz u nich bylo napsané, že známky použití mají ... Jsem velice spokojená a určitě mám v plánu si pár kousků ještě objednat :-) jsem ráda, že jsem objevila další obchod, který dává oblečení další šanci a dělá lidem radost!!
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 12.1.2021
Moc nás těší, že jste spokojená a velmi si toho vážíme. Děkujeme a budeme se zase na Vás těšit :)
R Avatar autora Renata | 1.1.2021
Již podruhé jsem z Nabage objednala a jsem opravdu nadšená. Takhle si představuji spolupráci obchodník-zákazník. Rychle, spolehlivé jednání a zboží je kvalitní. Vřele doporučuji:)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 2.1.2021
Jste úžasná, moc děkujeme. ❤️ Zpráva nás moc potěšila ❤️
AK Avatar autora Alena Králová | 16.12.2020
Opět velká spokojenost s nákupem,syn je nadšený z kapsáčových kalhot a já z rychlosti dodání,moc ráda se vracím a vřele Nabage doporučuji ;)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 18.1.2021
Alenko, moc děkujeme, moc si toho vážíme❤️
KK Avatar autora Kamila Krausová | 27.11.2020
Nadherne zbozi, luxusni kvalita, bohuzel jsem musela vratit, bylo mi uzke. Jinak urcite doporucuji.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 27.11.2020
Kamčo, to nás moc mrzí, snad vyberete něco, co bude šité na Vás :). Jinak moc děkujem za feedback <3
MP Avatar autora Michaela Procházková | 13.11.2020
Zboží odpovídá fotografii, spokojená :) Děkuji
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 16.11.2020
Moc děkujeme :)
RS Avatar autora Radka Soukupová | 5.11.2020
Velmi rychlé dodání, zboží přesně odpovídá fotografii. Luxusní kabát! Děkuji!
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 6.11.2020
Radko, jsme moc potěšeni a děkujeme. Kabát si užijte, ať Vás v zimě pořádně zahřívá :)
L Avatar autora Lucie | 22.10.2020
Rychlé dodání, skvělý přístup, zboží přesně dle popisu a jako bonus malý dáreček k nákupu. Moc doporučuji!
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 22.10.2020
Děkujeme moc, naši zákázníci jsou naší motivací <3
HP Avatar autora Hana Pechova | 12.10.2020
Velice krásné zboží,velikosti sedí, rychlé a spolehlivé dodání.Všem velice doporučuji tento obchod.Moc děkuji.
NN Avatar autora Nada, Nabage (Administrátor) 22.10.2020
Děkujeme moc, moc si toho vážíme :)
T Avatar autora Taťána | 6.10.2020
Perfektní zboží v top stavu,skvělá a rychlá komunikace a hlavně bleskové dodání. Jsem maximálně spokojená, děkuji.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 6.10.2020
Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejvíc, děkujeme <3
D Avatar autora Denisa | 5.10.2020
Objednávala jsem si boty a byla jsem velice překvapená. V popisu bylo psané nošené, ale když dorazily, nebyla na nich žádná známka opotřebení. Jako nové, velice doporučuji.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 6.10.2020
Jsme moc rádi, že jste spokojená, děkujeme za zprávu a přejeme Vám pohodlné nošení :)
AO Avatar autora Andrea Ouradova | 1.10.2020
jsem spokojená a velmi rychle doručení
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 1.10.2020
Jsme moc potěšeni a mikinu si užijte :)
JP Avatar autora Jitka Plavcová | 28.8.2020
Velká spokojenost:) Jak s rychlostí doručení tak i s kvalitou výrobku:)Moc pěkné zboží a děkuji za sladký dáreček. Doporučuji:)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 2.9.2020
Moc děkujeme, jsme rádi, že jste spokojená:)
J Avatar autora Jitka | 11.7.2020
Obchod funguje bezvadně rychlé vyřízení objednávky , naprostá spokojenost všem doporučuji . Super
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 2.9.2020
Moc děkujeme :)
R Avatar autora Radmila | 4.7.2020
MIle mě překvapilo, že vše klaplo a zboží bylo velmi rychle doručeno. Měla jsem trochu obavy z nákupu v e-shopu, který jsem doposud neznala.
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 2.9.2020
Jsme velmi potěšeni:)
AK Avatar autora Alena Králová | 3.6.2020
Už se moc těším až si obleču ty šaty:) z nabage ,vždy je to originální kousek a rychlost dodání byla perfektní .Tohle nakupování oblečení je přesně pro mě,šetří čas a přírodu :)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 18.1.2021
Moc děkujeme, jsme potěšeni :)
J Avatar autora Jana | 2.6.2020
Skvělý výběr značkového oblečení za krásné ceny, milé jednání, super komunikace, objednávka byla vyřízena velmi rychle. Moc děkuji
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 2.9.2020
My také děkujeme a budeme se těšit na příště:)
I Avatar autora Iveta | 27.5.2020
Úžasné jednání, krásné věcičky, rychlá přeprava, dáreček, doporučuji všem za dobré ceny, krásné značkové zboží
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 2.9.2020
Moc děkujeme za nákup a budeme se těšit zase na příště :)
H Avatar autora Hanka | 21.5.2020
Hezké kousky za super peníz. Rychlé jednání.Určitě si zas něco vyberu. :)
NN Avatar autora Naďa, Nabage (Administrátor) 2.9.2020
Moc děkujeme za nákup a budeme se zase na Vás těšit :)
x